Specijalizirani smo za:

Izrada električnih instalacija u industrijskim, poslovnim i stambenim objektima, Izrada gromobranskih instalacija, Elektromontažni radovi, Ispitivanje instalacija.

PROČITAJ VIŠE

Antenski stup FM 37

Pokretni antenski stup elektroničke komunikacijske infrastrukture mobilnih operatera. Ovaj stup s prethodno navedenim karakteristikama, zadovoljava za više operator, uz potrebna rezervna polja...

PROČITAJ VIŠE

Strojna obrada

Strojna obrada se može podijeliti na strojnu obradu odvajanjem čestica i na strojnu obradu bez odvajanja čestica. Strojna obrada odvajanjem čestica se obavlja na alatnom stroju s unaprijed određenim alatima.

PROČITAJ VIŠE
Telekomunikacija

Telekomunikacija

Strojna obrada

Strojna obrada

Građevinarstvo

Građevinarstvo

Elektro-Mont d.o.o.

Elektro-Mont d.o.o.

ELEKTRO-MONT d.o.o. osnovan je 2007. godine u Đakovu kao subjekt za pružanje specijaliziranih usluga , elektromontažu, izradu čeličnih konstrukcija i građevinarstvo.

Od dana osnutka cilj je na tržište plasirati usluge i proizvode koji se prije svega kvalitetom i pristupom razlikuju od konkurencije i prepoznatljivi su na tržištu.

Partnerstvo:

Ukoliko imate potrebe za našim uslugama želimo postati Vaš partner.

Individualni pristup:

Individualni pristup svakom klijentu.

Antenski stup FM 37:

Antenski stup FM 37 s prethodno navedenim karakteristikama, zadovoljava za više operatora, uz potrebna rezervna polja. Rezultat su različite konfiguracije antena, po broju i vrsti antena, prema dosadašnjim i budućim potrebama ponatih i eventualno budućih operatora. Tipski antenski stup može se koristiti kao jedinstvena cjelina na različitim lokacijama i za više operatora.
TELE-PROJEKT d.o.o.