O nama

ELEKTRO-MONT d.o.o. osnovan je 2007. godine u Đakovu kao subjekt za pružanje specijaliziranih usluga , elektromontažu, izradu čeličnih konstrukcija i građevinarstvo . Od dana osnutka cilj je na tržište plasirati usluge i proizvode koji se prije svega kvalitetom i pristupom razlikuju od konkurencije i prepoznatljivi su na tržištu.

Želimo postati Vaš partner ukoliko imate potrebe za specijaliziranim uslugama, elektromontažu, izradu ili obradu proizvoda od čelika i u građevinarstvu. Naš zadatak je olakšati Vam potragu za kvalitetnom uslugom i proizvodom. Samo kvalitetom možemo biti konkurentni, želimo i hoćemo biti pouzdan partner oslanjajući se na kvalitetne proizvode, brzu uslugu i konkurentne cijene. Samo sinergijom možemo ostvarivati vrijedne rezultate.

Individualan pristup klijentima smatramo kao osnovu poslovanja i kvalitetnog pozicioniranja na tržištu, te pronalaženju rješenja kako bi se ostvarile želje i jedinstvene potrebe klijenata. Veliko povjerenje ukazano od strane naših dobavljača i klijenata opravdavamo svakodnevnim napornim radom i konstantnim unapređenjem poslovanja. Iz tog razloga naša misija je biti pouzdan i dugoročan partner svim našim klijentima u izgradnji njihovog uspjeha – iskustvo, ideje, upornost i znanje nas vode do zajedničkog cilja.

S poštovanjem,

Elektro-Mont d.o.o. Tim